Looking For Anything Specific?

Bartın Sel Felaketi - Bartın'da sel felaketi! 80 yaşında bir kadın sel sularına ... : Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.

Bartın Sel Felaketi - Bartın'da sel felaketi! 80 yaşında bir kadın sel sularına ... : Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı.

Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. 11 ağustos 2021 çarşamba 06:44.

Bartın'da sel felaketi! Ev ve iş yerleri su altında
Bartın'da sel felaketi! Ev ve iş yerleri su altında from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan.

Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı.

4 il aşırı yağışlara teslim! Bartın'da sel felaketi, bir ...
4 il aşırı yağışlara teslim! Bartın'da sel felaketi, bir ... from i13.haber7.net
11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.

Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok bartın'da selin verdiği zararın ise suların çekilmesiyle hesaplanacağı belirtildi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.

16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi! Acı haber ...
Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi! Acı haber ... from img.gazetevatan.com
Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı.

Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok.

11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. 11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı.

Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu bartın sel. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Posting Komentar

0 Komentar